Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη


Εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη 
23 - 25 Μαρτίου 2013



Ημέρα Πρώτη (Παρασκευή)
Ξεκινάμε το βράδυ της Παρασκευής περίπου στις 22.00 από τη Θεσσαλονίκη. 
Με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στα σύνορα των Κήπων. Μετά τον έλεγχο αστυνομίας, ελεύθερος χρόνος στα αφορολόγητα είδη. Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων και Ραιδεστού, ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά φτάνουμε στην Πόλη!

Ημέρα Δεύτερη (Σάββατο)
Άφιξη στη Κωνσταντινούπολη. Θα πάμε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί). Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παραλία του Κεράτιου κόλπου, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για να κάνουμε μια μικρή περιήγηση στο Βόσπορο και από θαλάσσης θα θαυμάσουμε παλιά χωριά αλλά και σύγχρονες συνοικίες, και θα δούμε τα γυαλιά των πλουσίων. Αμέσως μετά, ξενοδοχείο. Αφού τακτοποιηθούμε και ξεκουραστούμε λίγο είμαστε έτοιμοι για επιδρομή στην αγορά! Πηγαίνουμε στη φημισμένη αγορά του Καπαλί Τσαρτσί, όπου μπορείτε να διαλέξετε είδη λαϊκής τέχνης, αλάβαστρα, χρυσαφικά και κυρίως δερμάτινα σε περισσότερα από 4000 μαγαζιά. Κάντε μόνο καλό παζάρι γιατί με το παζάρι οι τιμές πέφτουν… Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα στην οδό του Πέραν με τα πολλά καταστήματα, εστιατόρια, μπαράκια. Φαγητό κατ’ ιδίαν.

Ημέρα Τρίτη (Κυριακή)
Το πρωί τρώμε ένα καλό πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας στην Πόλη. Πηγαίνουμε, στην Αγία Σοφία, το Μπλε Τζαμί και τον Ιππόδρομο. Ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα όσοι θέλουν μια ξεχωριστή εμπειρία, μια βόλτα στο πιο παλιό χαμάμ της Πόλης είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Αλλιώς σάουνα, χαμάμ και πισίνα στο ξενοδοχείο. Ετοιμαστείτε, απόψε η βραδινή μας έξοδος θα είναι oriental!! Χανουμάκια, με καλό φαγητό, μπόλικο ποτό, χορευτικά και show. Χορεύουμε, μέχρι τελικής πτώσης...
Όσοι δεν μας ακολουθήσουν μπορούν να πιούν ένα ποτό στο 360 restaurant – bar, στον πεζόδρομο του Πέραν (πλατεία Taksim). Είναι πιο κάτω από το GALATASARAY LISESI, εκεί που κάνει στροφή ο πεζόδρομος, στον 8ο όροφο του κτιρίου “Misir Appartimani”. Η ότι άλλο θέλουν.

Ημέρα Τέταρτη (Δευτέρα)
Μετά το πρωινό μαζεύουμε τα πράγματά μας και πάμε να αγοράσουμε τα γλυκά και λουκούμια μας για το γυρισμό. Επίσκεψη στην Αιγυπτιακή αγορά με τα μπαχάρια και η ώρα 13:00 γεμάτοι ωραίες εικόνες, αναχωρούμε για Θεσσαλονίκη.

Η εκδρομή περιλαμβάνει μεταφορά και δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ταξίμ.
Το πρόγραμμα της εκδρομής ή μέρος αυτού μπορεί να αλλάξει χωρίς προηγούμενη ενημέρωση για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, χαμάμ και σάουνα. Μην ξεχάσετε το μαγιό σας.

Τιμή- 150 Ευρώ
Στο εξωτερικό οι κρατήσεις και πληρωμές γίνονται ένα μήνα νωρίτερα, έτσι για συμμετοχή και εξόφληση έως 15 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου