Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Το πρόβατο και το λιοντάρι

Το πρόβατο και το λιοντάρι


Νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας; Φεύγει χωρίς να τη χαίρεστε, τη θεωρείτε ψεύτικη;  Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ότι γι' αυτό μπορεί να ευθύνονται και τα άτομα τα οποία συναναστρέφεστε;
Αλλάξτε τα άτομα που συχνωτίζεστε και το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν θεαματικές αλλαγές στη ζωή σας.
Να θυμάστε την ιστορία με το λιοντάρι που νόμιζε ότι είναι πρόβατο:
Ένα μικρό λιονταράκι χάθηκε μέσα στη ζούγκλα κι έτσι όπως ήταν ολομόναχο και τρομαγμένο το περιμάζεψε ένα κοπάδι πρόβατα. Το λιονταράκι μεγάλωνε μαζί τους και ακολουθούσε όλες τις συνήθειές τους, έτρωγε χορτάρι, βέλαζε και γενικά συμπεριφερόταν όπως τα πρόβατα. Κάποτε τους επιτέθηκε ένα μεγάλο, άγριο λιοντάρι. Σκόρπισαν τα πρόβατα, έτρεχε και ο φίλος μας βελάζοντας. Τότε τον πλησίασε το μεγάλο λιοντάρι και τον ρώτησε: -"Καλά, εσύ γιατί τρέχεις και βελάζεις;" - "Γιατί σε φοβάμαι, είσαι λιοντάρι και θα με φας". -"Εσύ τι είσαι δηλαδή;"  -"Εγώ είμαι πρόβατο".
Το μεγάλο λιοντάρι του εξήγησε ότι είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας και το πήρε μαζί του.

Βρείτε τους ανθρώπους που θα αναδείξουν από μέσα σας αυτό που πραγματικά είστε! Απομακρύνετε από δίπλα σας όσους θεωρείτε ότι δε σας ταιριάζουν και αρχίστε να κάνετε παρέα με τους ομοειδείς σας. Προτιμήστε τους επιτυχημένους, τους αισιόδοξους και τους χαρούμενους...αν δεν είστε έτσι, σε λίγο καιρό θα γίνετε κι εσείς!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου